روز 9 اردیبهشت 12386 روزنامه حبلالمتین به مدیریت سیدحسن کاشانی در تهران منتشر شد. این روزنامه قبلاً در کلکته به مدیریت مؤیدالاسلام از مریدان سیدجمالالدین اسدآبادی انتشار مییافت.
تاج محـــــــل توسط امپراطور مغول شاه جهان ( ۱۶۲۸ تا ۱۶۵۸ ) برای ملکه ی خود ” ارجمند بانو بیگم ” ملقب به ممتاز محل که یک شاهزاده ی مسلمان ایرانی بود ساخته شد . نام اصلی این ملکه ارجمند بانو بود ولی خانم های مهم سلطنتی پس از ازدواج باید نام دیگری را برای خود انتخاب میکردند که توسط عموم مردم بکار گرفته می شود .
در سال 1860، حاکم هند دستور داد فرشی برای اهدا به آرامگاه حضرت محمد(ص) در مدینه ببافند. این فرش ابریشم زرق و برق دار، تزئین شده با زمرد ، یاقوت کبود و الماس ، با بیش از دو میلیون مروارید دوزی شده است.
گاندی چندین بار هدف سو قصد قرار گرفت که آخرین مورد آن موفق بود. در ۹ بهمن ۱۳۲۶ "ناتورام قادسی" وی را که در سن هفتاد و نه سالگی و میان جمعیت عازم محل عبادت بود، هدف گلوله قرار داد و از پای درآورد. قاتل از ناسیونالیستهای افراطی هندو بود که معتقد بود روابط گسترده با پاکستان به اقتدار هندوستان لطمه زدهاست.
با حمله اعراب به ایران و انقراض سلسله ساسانیان و جایگزینی دین اسلام به عنوان دین رسمی کشور به جای دین زرتشتی، عدهای از ایرانیان اسلام آورده و در نظام جدید حاکم بر سرزمینشان حل شدند و عدهای دیگر نیز سنت پدران خود را پی گرفته و همچنان به دین اجدادی خود وفادار ماندند.
در تاریخ ۳۰ اکتبر ۱۸۸۴ ساعت ۱۴:۳۰ نیروهای پلیس دولت استعماری انگلستان به روی ۶۰۰۰ نفر از زنان، مردان و کودکانی که در مراسم عزای امامحسین(ع) در منطقه سن فرناندو و در خیابان سیپرو شرکت کرده بودند، تیراندازی کردند.
اکثر این سیک ها که در خدمت ارتش بریتانیا بودند در سنگاپور به اسارت نیروهای ژاپنی درآمدند.در اعدام به وسیله تیرباران معمولا یک جوخه از فاصله نزدیک به فرد یا افرادی شلیک می کنند و مرگ سریع انجام می پذیرد.اما در این روش از فاصله 20 متری هر سربازی به هدف خود تمرینی شلیک می کند و در اکثر مواقع باعث زخمی شدن هدف می شود. سپس سربازان ژاپنی محل اصابت گلوله ...
فرمانروای هند این بازی را، به عنوان یک چالش و مبارزه طلبی، همراه با نماینده ی خود به دربار ایران میفرستد و میزان مالیات خود به ایران را مشروط بر کشف راز و نحوه ی این بازی در دربار ایران می کند.
پارسیان هند از زرتشتیان ایرانی ای هستند که در هند می زیند و به طور عمده در سده های اول و دوم هجری یعنی پس از حمله اعراب و در زمان صفوی با اوج گیری بد رفتاری نسبت به آنان از ایران به هند کوچیدند و سنت های سرزمین مادری، دین اجدادی و عشق به وطن را حفظ کرده اند.
خانواده نهرو- فیروز گاندی، یک خانواده سیاسی هندی به شمار می آید که در تاریخ اولیه استقلال هند، بیشتر کُرسی های مجلس را در اختیار خود داشتند. سه تن از اعضای این خانواده (پاندیت جواهر نهرو، دختر او ایندیرا گاندی، و پسر این دختر راجیو گاندی) از نخست وزیران هند بودند، که دو نفر از آنها (ایندیرا و راجیو گاندی) ترور شدند.